Algemeen

Waarom huilen pasgeboren baby’s?

Waarom huilen pasgeboren baby’s?

 Weet je waarom pasgeboren baby’s zo intens gaan huilen?

Wat zeg je? Om hun longen in beweging te krijgen?

Ben je mal! Kom je hier als spiritueel wezen en dan krijg je voor het eerst je oppassers (ouders noemen ze dat) te zien. Wat een schok.

Waarom spelen baby’s met hun ledematen?

 Weet je waarom hele jonge kinderen zo intens en verwonderd bezig kunnen zijn met hun ledematen?

Omdat ze op die manier leren kruipen en lopen?

Ben je gek! Als spiritueel wezen ben je gewoon hartstikke verbaast in wat voor benauwd pak van vlees en bloed je nu weer bent beland.

Waarom herinneren we ons niks van onze eerste levensjaren?

En waarom wij ons niks herinneren van die eerst jaren?

Omdat we dan nog niet bewust zijn?

Ben je betoeterd. In die jaren zijn we als spiritueel wezen juist één met bewustzijn, één met het Universum, één met alles. En als wezens van pure liefde kunnen we al die bullshit prietpraat over angst die we te verduren krijgen, gewoon niet verdragen. Daar sluiten we ons voor af . Verdringen die handel.

Een gewoon mens

Helaas gaan we na een jaar of vier van indoctrinatie overstag en beginnen we zelf ook te geloven dat we maar een mens zijn. Een ‘gewoon mens’ die langzaamaan alle geloof in wonderen aan het verliezen is. Een ‘gewoon mens’ die vooral heel serieus is en alleen nog vertrouwt op dat wat hij ziet. En toch is waarschijnlijk iedereen weleens met levensvragen bij een paranormaal begaafd persoon geweest.

Mysterie

 Ook weet ik 100% zeker dat werkelijk iedereen in zijn (of haar) leven momenten heeft gekend waarbij hij dacht, ‘wauw, dit heb ik niet zelf verzonnen, er is meer dan ik kan bevatten.’ En dat klopt! Dat zijn de momenten dat je weer even open stond voor het mysterie achter de alledaagse vormen. Daar schuilt een spirituele aanwezigheid die nooit van onze zijde wijkt.

Ontspanning

 Laten we ons daar weer mee verbinden en voelen dat we nooit alleen zijn. Uit deze spirituele aanwezigheid komen we voort en als de liefste moeder betaamt, wijkt ze nooit van onze zijde. We kunnen volledig op haar hulp vertrouwen en ze geeft ons werkelijk alles waar we met ons hart om vragen. Wat een heerlijke golf van ontspanning zal ons overspoelen.

Het vraagt alleen van ons dat we de valse overtuiging ‘eerst zien en dan geloven’ omdraaien zoals hij is bedoeld.  Eerst geloven en dan zien.  Geloof in het mysterie en vertrouw vooral op wonderen!

 

 

Ik ben benieuwd naar jouw mening!

%d bloggers liken dit: