Algemeen

De vergeten doch belangrijke eerste stap wanneer je gaat afvallen.

Wanneer we gaan afvallen wordt meestal de belangrijkste eerste stap overgeslagen; de liefde verklaren aan je lichaam in haar huidige vorm en haar uitvoerig bedanken! Meer nog dan vrede met haar sluiten, haar oprecht liefhebben.

Bewustwording

Het enige wat we te zien krijgen in dit Universum is de spiegel van ons eigen bewustzijn.  Een flinke vetlaag is niets anders dan jezelf onveilig wanen. Het is de beschermlaag die je geloofde nodig te hebben.  Je lichaam heeft dus enkel met je mee willen werken en geuit wat zich (welke angst) in je bewustzijn afspeelt. Dit principe geldt overigens voor elke lichamelijke aandoening.  Wat een bizar ingenieuze schepping is dit toch.

Dansje

Dus; eerst in je nakie, vol van liefde en bewondering een dansje voor de spiegel (elke dag).  En dat meen ik oprecht. De gewenste (lichamelijke) verandering zal op deze manier vele malen sneller jouw werkelijkheid worden dan wanneer je in weerstand (bijvoorbeeld boosheid en /of afschuw wat betreft dat stomme, dikke, lelijke, geblesseerde lichaam) blijft zitten.

Vertrouwen

Van daaruit vertrouw je met volle overgave op de komst van het door jou gewenste lijf. Sterker nog, je weet al dat het er is! De professionele coach kan je daar, indien nodig, bij begeleiden.

Voor meer informatie wat betreft coaching, voeding en beweging raad ik je aan eens een kijkje te nemen bij personalfitnessnederland / Den Haag. De deskundige trainers staan je graag te woord.

 

 

Ik ben benieuwd naar jouw mening!

%d bloggers liken dit: