Algemeen

Het belang van ontspannen

Omdat wij nog niet geloven in het feit dat wij allen deel uitmaken van één groot Universeel energetisch veld, wanen wij ons afgescheiden van elkaar. Deze waan bewerkstelligt een constant vergelijken, wantrouwen en veroordelen van onszelf en anderen in de hand.

Het gevolg is gedachten geboren in angst en dat betekent spanning. Loopt die spanning hoog op dan is die letterlijk te voelen in je lichaam.

Het Universele veld werkt echter met de wet van aantrekkingskracht waarbij soortgelijke energie elkaar aantrekt. Angstige spanning trekt dan soortelijke energie aan in de vorm van problemen (bv ongelukken/faillissement), ‘vervelende’ personen en/of ziekten. Energetisch gezien zijn ze echter een spiegel van onszelf.

Om uit die problemen te komen gaan wij meestal nog harder werken en halen ons geregeld meer spanning op de hals. Gevolg is duidelijk dat we dan nog meer spanning aantrekken. Juist ontspannen, loslaten en vertrouwen zal dan veel meer succes bewerkstelligen.

En wanneer we de nieuwe overtuiging, dat we allen één en hetzelfde organisme zijn, tot een rotsvast geloof kunnen maken, zullen de gedachten van liefde vanzelf al het bijbehorende succes aantrekken.

 

 

 

Ik ben benieuwd naar jouw mening!

%d bloggers liken dit: